Wat doet regressietherapie

Geeft snel inzichten, lost problemen op, activeert zelfhelend vermogen

  • In regressie maken we contact met het onderbewuste waar de diepste oorzaken van onze psychische klachten gevonden worden.
  • In contact met het onderbewuste worden blokkades, verouderde overtuigingen en oude pijnen opgespoord en alsnog verwerkt.
  • Deze aanpak activeert het zelfhelend vermogen en het geeft inzichten, waardoor problemen kunnen worden opgelost.

Regressietherapie is een vorm van psychotherapie

Deze gaat ervan uit dat lichaam en geest nauw met elkaar verweven zijn. Psychische en lichamelijke klachten (zonder medische oorzaak) kunnen hun oorzaak hebben in onverwerkte ervaringen uit het recente of een ver verleden.

Regressie is ‘teruggaan in de tijd’

We gaan met onze beleving terug in de tijd naar oude ervaringen die de diepere oorzaak zijn van onze huidige problemen en klachten. Klachtenoverzicht waarvoor regressie geschikt is.

Oude ervaringen hebben (veel) invloed op je gedrag en emoties van nu

Situaties die je emotioneel raken of uit balans brengen zijn dan in het heden de trigger, terwijl de diepere oorzaak bij een ervaring uit het verleden ligt. Dit zijn vaak minder bewuste, verdrongen of onderbewuste ervaringen.

Het is een kortdurende, diepgaande  therapie met snel wetenschappelijk bewezen effect.

“Oude ervaringen kunnen de oorzaak zijn van je klachten nu”.

Paul-Hooijdonk, regressietherapie, regressietherapeut, verbindende communicatie

Reserveer nu een sessie of stel een vraag

Om prettig en effectief te kunnen werken, is het belangrijk dat het tussen ons klikt. Daarom hebben we eerst een gratis kennismakingsgesprek (telefoon), zodat je kan ervaren of het goed voelt. Daarna beslis je of je een afspraak wilt inplannen.

Neem contact opMeer over Paul
Lees ook