Ervaringen van cliënten

In verband met privacy zijn de namen veranderd.

Beste Paul, ik ben zo blij dat ik vorige week bij u de sessie heb gehad! Het is moeilijk te bevatten dat ik zolang met een vervelend ‘’gevoel’’ heb rondgelopen en dat het met een paar uur verdwenen is… De afgelopen dagen heb ik het goede gevoel zonder moeite vastgehouden en merk ik elke dag dat het beter gaat.

Guus

Ik was onder de indruk van de inzichten die ik kreeg na mijn sessie met Paul! De manier waarop je me begeleidde vond ik erg prettig en door de nabespreking kreeg ik handvaten om meteen mee aan de slag te gaan. Erg waardevol dus!

Ester

De deskundigheid en de veilige omgeving was heel fijn. Bijzonder dat dingen waarvan ik me niet bewust was zoveel invloed hebben gehad op mijn leven. Voel me en stuk beter. Ook goede tips meegekregen.

Pim

Super bedankt Paul. Je hebt me echt verder geholpen en kom zeker terug als ik weer wat heb.

Lars

De impact van de sessie is nog steeds voelbaar. Het was een unieke ervaring. Hartelijk dank.

John

De begeleiding was erg prettig; Ook de manier waarop ik door een vorig leven werd begeleid. Het was een heftige ervaring die me veel inzichten heeft gegeven over mijn situatie nu. Kortom super ervaring.

René

De ervaring was onverwacht en diep. Je zorgde direct voor een vertrouwde sfeer, wat het delen van persoonlijke ervaringen makkelijk maakte. De sessie heeft positief bijgedragen aan hoe ik me voel. Een aanrader. Ik plan zeker nog een sessie.

Petra

Ik was best zenuwachtig, toch zorgde je ervoor dat ik me snel op mijn gemak voelde. Het besef van de diepgang van de sessie kwam pas enkele dagen later. Het houdt me nog steeds bezig.

Henk

Een van de belangrijkste inzichten die ik na onze sessie heb gekregen is dat ik mijn eigen toekomst kan bepalen, mijn verleden niet. Ik bleef daar tot onze sessie nog te veel in hangen. Ik sport momenteel veel en ben positiever naar mezelf gaan praten. Dat heeft een heel groot effect op hoe ik me voel. Met de week kom ik ook beter in dit ‘nieuwe’ ritme.

Paul

Ik vond het fijn een switch te voelen. Ook merk ik dat ik minder perfectionistisch ben en mezelf het gun om dingen te leren.

Maaike

Ik had nooit verwacht dat ik met dingen uit het verleden nog steeds in mijn hoofd zat en dat ik daar onbewust toch nog mee bezig was. Ik voelde me niet happy, maar door jou kan toch veel dingen een plekje geven en er is een last van mijn schouders die ik onbewust heb gedragen langere tijd. Ik had altijd het idee dat ik bij bekenden mijn steun moest zoeken maar Paul gaat toch dieper bij sommige dingen waar eigenlijk de kern zit. Het gesprek was heftig en emotioneel maar ben hierdoor wel beter en positiever in mijn vel gaan zitten.

Daan

Ik was verrassend vlug op mijn gemak. Blij door de inzichten die naar boven kwamen. Het houdt me nog steeds bezig.

Joost

Er is duidelijk ik iets aan het processen. Ik ben inmiddels enorm minder gaan roken door inzicht van al het teer dat er bij mijn baby lichaam uitkwam. Het mag allemaal nog wel landen, want na onze sessie kwam een enorme vermoeidheid uit mijn lichaam. Nogmaals bedankt voor de bijzonder sessie.

Jacqueline

Het gaat goed en krijgt langzaam een plaats. Ik zal zeker een keer terugkomen omdat ik voel dat het me helpt.

Klaasje

Het gaat een stuk beter, voelde echt een verlichting. Heb meteen het grenzen aangeven toegepast in een situatie, maar vind dit toch wel moeilijk. Over een aan aantal weekjes een sessie i.v.m. loslaten.

Isabelle

Ik had net dat zetje in mijn rug nodig. Heel blij mee.

Hans

Er is weer wat meer rust in mijn systeem. Een puzzelstukje is op zijn plaats gevallen waartoe ik me mag verhouden. Dank.

Harry

Ondanks een lichte spanning, hielp de rust bij Paul me snel te ontspannen. Het is nog te vroeg voor een definitief oordeel. De week na de sessie kende ups en downs qua energie, maar over het algemeen was het een zeer bijzondere ervaring.

Ingrid
Paul-Hooijdonk, regressietherapie, regressietherapeut, verbindende communicatie

Reserveer nu een sessie of stel een vraag

Om prettig en effectief te kunnen werken, is het belangrijk dat het tussen ons klikt. Daarom hebben we eerst een gratis kennismakingsgesprek (telefoon), zodat je kan ervaren of het goed voelt. Daarna beslis je of je een afspraak wilt inplannen.

Neem contact opMeer over Paul
Lees ook