Over Paul

Hartelijk welkom

“Om prettig en effectief te kunnen werken, is het belangrijk dat het tussen ons klikt. We hebben eerst een (gratis) kennismakingsgesprek, zodat je kan ervaren of het goed voelt. Pas daarna beslis je of je een afspraak wilt inplannen”.

Mijn achtergrond

Op basis van opleidingen op het gebied van commerciële economie en rechten ben ik de afgelopen 25 jaar als ondernemer actief geweest in de zakelijke dienstverlening.

Naast het opbouwen van mijn business heb ik mensen gecoacht en aangestuurd. Hierdoor ben ik meer en meer geïnteresseerd geraakt in wat mensen motiveert, demotiveert, frustreert of juist passioneert. Geïntrigeerd door deze vraagstelling ben ik opleidingen en trainingen gaan volgen op het gebied van organisatiecultuur, coaching en verbindende communicatie. Daarnaast heb ik veel van mijn persoonlijke levensgebeurtenissen geleerd. Hierdoor kan ik me goed in mensen verplaatsen die met lastige situaties te maken hebben, privé, op het werk of door de combinatie van werk en privé.

Toen ik me realiseerde dat sommige problemen en klachten zo hardnekkig zijn dat ze niet of lastig via onze bewuste mind opgelost kunnen worden omdat ze in het onderbewuste verankerd zijn, ben ik me in regressietherapie gaan verdiepen. Hiervoor heb ik de driejarige post-HBO-opleiding regressietherapie, aan het Tasso Instituut bij Hans Ten Dam, afgerond.

“Als regressietherapeut ben ik telkens weer verwonderd over hoe effectief regressie kan werken, omdat je daarmee connectie kan maken met het ‘onderbewuste’.   Het onderbewuste waar de diepere oorzaak én de oplossing van problemen en klachten gevonden kan worden.    Dit laatste zorgt ervoor dat ik dit werk met veel dankbaarheid, liefde en passie doe”.

Heb je een vraag of wil je een afspraak?

Neem contact op