Over Paul

Hartelijk welkom

“Om prettig en effectief te kunnen werken, is het belangrijk dat het tussen ons klikt. We hebben eerst een (gratis) kennismakingsgesprek, zodat je kan ervaren of het goed voelt. Pas daarna beslis je of je een afspraak wilt inplannen”.

Paul-Hooijdonk, regressietherapie, regressietherapeut, verbindende communicatie

Mijn achtergrond

Mijn opleidingen liggen op het gebied van commerciële economie, organisatiecultuur, coaching, verbindende communicatie en regressietherapie. Ik ben 25 jaar actief geweest in de zakelijke dienstverlening. Deze ervaring heeft ervoor gezorgd dat ik complexe menselijke processen kan begrijpen en ondersteunen.

Ik heb zelf de nodige persoonlijke uitdagingen meegemaakt. Dit heeft me geholpen om me beter in situaties van cliënten te kunnen verplaatsen. Ik snap nu zoveel beter wat iemand doormaakt. Die eigen ervaringen helpen me om echte connecties te maken en betere begeleidingen te kunnen bieden.

Mijn interesse lag vooral bij het motiveren van mensen

Naast de zakelijke aspecten lag mijn interesse vooral bij het coachen, motiveren en inspireren van mensen. Hierdoor ben ik meer en meer geïnteresseerd geraakt in wat mensen motiveert, passioneert of juist demotiveert en frustreert.

Ik vroeg me hierbij af: hoe komt het toch dat mensen zo heel verschillend reageren op eenzelfde situatie? Waarom blijft de ene persoon rustig, terwijl de andere emotioneel reageert?

Toen ben ik me in het onderbewuste gaan verdiepen

Toen ik een wetenschappelijk onderzoek las dat we 95% van onze beslissingen (acties en reacties) onbewust nemen, ben ik me in het onderbewuste gaan verdiepen.

Hierbij realiseerde ik me dat sommige problemen en klachten zo hardnekkig zijn dat ze niet of lastig via onze bewuste mind opgelost kunnen worden, omdat ze in het onderbewuste verankerd zijn.

Het loslaten van de blokkade om mijn hart te volgen

Toen ik besefte dat heftige ervaringen van vroeger nog veel invloed kunnen hebben op onze emoties en gedrag van nu, ben ik me in regressietherapie gaan verdiepen.

Hiervoor heb ik de driejarige post-HBO-opleiding regressietherapie afgerond, aan het Tasso Instituut bij Hans Ten Dam.

Tijdens deze opleiding ben ik me bewust geworden van de diepere oorzaak waardoor ik geblokkeerd werd om mijn hart te volgen. Ik heb het als bevrijding ervaren toen ik die blokkade kon loslaten.

“Als regressietherapeut ben ik telkens weer verwonderd over hoe effectief regressie kan werken, omdat je daarmee connectie kan maken met het ‘onderbewuste’. Het onderbewuste waar de diepere oorzaak én de oplossing van problemen en klachten gevonden kan worden. Dit laatste zorgt ervoor dat ik dit werk met veel dankbaarheid, liefde en passie doe”.

Paul-Hooijdonk, regressietherapie, regressietherapeut, verbindende communicatie

Reserveer nu een sessie of stel een vraag

Om prettig en effectief te kunnen werken, is het belangrijk dat het tussen ons klikt. Daarom hebben we eerst een gratis kennismakingsgesprek (telefoon), zodat je kan ervaren of het goed voelt. Daarna beslis je of je een afspraak wilt inplannen.

Neem contact op