Coaching

Welke situaties vind jij lastig?

Jouw aanpak van situaties is regelmatig minder effectief dan dat je zou willen. Gesprekken lopen uit op onbegrip of conflict, terwijl je behoefte hebt aan harmonie en verbinding. Je emoties zijn soms buiten proportioneel ten opzichte van wat er daadwerkelijk gebeurd is. Het lukt je niet om tot oplossingen te komen waar je beiden blij van wordt.

Herken je dit? Lees dan verder …

Meer uit jezelf én uit je relaties halen

  • Tijdens de coaching gaan we aan de slag met situaties die voor jou lastig zijn. Hierdoor krijgt je inzicht in gedrag waardoor situaties niet naar jouw tevredenheid verlopen.
  • Je krijgt helder door welke oude patronen, overtuigingen en emoties je dit gedrag in stand houdt en wat je moet doen om dit ineffectieve gedrag los te laten en om te zetten naar gewenst gedrag.
  • Je leert hoe je in gesprekken rust, harmonie en verbinding creëert in plaats van  strijd en gedoe. Daarna ga je ‘in het echt’ met het geleerde aan de slag.
  • We vieren je successen en we bespreken de situaties waarin je gesprekken niet naar jouw tevredenheid zijn verlopen en welke aanpak effectiever zou kunnen zijn. Hier gaan we mee door tot dat je het geleerde in de vingers hebt.

Heb je een vraag of wil je een afspraak?

Om prettige en effectief te kunnen werken, is het belangrijk dat het tussen ons klikt. Daarom hebben we eerst een (gratis) kennismakingsgesprek, zodat je kan ervaren of het goed voelt.  Daarna beslis je of je een afspraak wilt inplannen.

Neem contact op
Lees ook